Mitä Leena Mörttinen sanoi?

to 28.1.2016

Raksakypärän alla ja kuulosuojainten sisällä on aikaa ajatella. Illalla tosin ei ole voimia purkaa yhtään mitään tekstiksi. Kirjaan sen, mitä kahvitauiolla täällä kerrostalon pommisuojassa ehdin. Ja siinäkin Matti ehtii yleensä takaisin työmaalle.

Ainoa, mitä jaksan iltaisin, on katsoa 8:a myyttiä työstä.  Tervettähän tämä on. Näin hyvin en ole nukkunut sitten 1990-luvun, kun olin samoissa hommissa Konevitsan luostarissa. Työmaatulkkina, joka osallistui myös töihin ja pyykinpesuun.

Alun 8:ssa myytissä työssä oli kutsuttunut elinkeinoelämän valtuuskunnan joku, titteliä tähän en ehdi etsiä, Leena Mörttinen. Kuuntelin tarkkaan, mimtä Mörttinen sanoi.. Hän sanoi, että kukaan ei toivoisi Suomen joutuvan deflatoriseen kierteeseen. Mörttinen sanoi myös alkusyksystä, kun oliln keräämässä Limaniemessä mustia herukoita ja kuuntelin radiolta oranssista raksaradiosta - radio on ihana esine, mutta huono radio -, että ne muut maat, joilla ei ole euroa taakkanaan.

Meillä on ekonomisti, joka sanoi rivien välissä, että Suomella on euro taakkanaan. Kesällä kävimme Marian kanssa Järvelässä ja nappasin jostain kahvilasta mukaan Kärkölän kesälehden. Siinä Leena Mörttinen toivoi Suomeen yrityksiä, jotka sitoutuvat Suommeen.

Näitä kannattaa miettiä. Nyt Matin perässä teippaamaan.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi