Vammaisneuvosto on parasta Lapinlahdella

pe 11.12.2015

Eilen oli vammaisneuvoston kokous Varpaisjärvellä. Vammaisneuvosto on parasta Lapinlahdella. Eilen kokouksen päätteeksi jäimme sorvaamaan yhdessä lausuntoa, vaikka meiltä tällä kertaa sitä ei erityisemmin ole pyydettykään. Mutta kun on kertynyt sanomista.

Yhteisen kirjoitushetken jälkeen ajoimme Väisäsen Petrin kanssa Tokmannille. Etsin Tokmannilla kristallishiekkaa kissalaatikoihin ja löysin itselleni ensi vuodeksi uuden kalenterin. Keskellä hyllyjä virisi keskustelu Žižekistä. Keskustelijan kanssa päästiin heti asiaan.

Tyyppi, jonka tiedän ymmärtävän Žižekiä, sanoi, että illalla olisi ollut tästä ja elokuvan kätketystä ideologiasta ohjelma. Minä olin aamulla varhain nähnyt Teemalla ohjelman esittelyn ja vain vilkaissut, sillä se tuli kello 22. Olen silloin yleensä jo nukkumassa. Ainakaan siihen aikaan minun ei kannata katsoa mitään aivoja aktivoivaa.

Jotenkin vain tulin sanoneeksi, että en oikeastaan enää katso elokuvia sen vuoksi, että seitsemäs taide on liian manipulatiivista. Lapinlahden Žižek-tyyppi sanoi niin juuri! Niin Žižekin juuri sanoo!

Kerroin, kuinka pitkästä aikaa katson elokuvan dvd:ltä ja yht´äkkiä alkoi kertakaikkisesti tympiä. Johanna Vuoksenmaan Viikossa aikuiseksi oli alussa ilkeä, osoitteleva ja itsestäänselvä. Leffassa vilahtava homopariskunta oli naurettava, proleleiriläinen pelkästään typerä, keittiömuija vihamielinen ja hippinainen falski.

Sitten tulee käänne ja kohta kaikki makaavat lattialla tykäten toisistaan hirvittävästi. Nojoo.

Puhuimme lisäksi siinä keskellä Tokmannin rojumäärää kiireesti manipulaatiosta ja indoktrinaatiosta. Teki niin helevetin hyvää! Illalla oli myös kiva, kun kävi yllätysvieraita, kiva ja älykäs nuoripari. Tänään Tokmannin jonossa halasin fiksua lapinlahtelaista. Tunnen hieman enemmän taas oloni kotoisaksi täällä.

 

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi