Pia Valkonen

Maailma kapeni taas sairaalaan

pe 27.11.2015

Tiistai-iltana maailma taas kapeni Kysille. Aivan kuin vajaa seitsemäntoista vuotta sitten Marian syntymän aikaan vastasyntyneiden teho-osastolle. Anna joutui Maaningan kolarin jälkeen jäämään sairaalaan ja nyt vain olisi pysyteltävä makuuasennossa ainakin ensi tiistaihin asti.

En uskalla tässä vaiheessa kysellä, mitä sitten tiistain jälkeen: jatkuuko lentopallo vai pitäisikö löytää jokin sellainen harrastus, joka ei uhkaa sisäelimen ruhjetta vai uhkaako lentopallo sitä ylipäätänsä. Miten sisäisen ruhjeen kanssa oikein eletään? Pääasia, että Annan verenpaine ei nouse. Hah, sen vuoksi on varmasti ensi yöksi mentävä kotiin, kuten ammattikasvattajaisosisko neuvoi äsken puhelimessa.

Nimittäin viisitoistavuotiaan verenpaine kohoaa heti, kun näkee ensimmäisenä aamulla äidin naaman.

Jos ei pelottaisi koko ajan, voisi tämä olla mielenkiintoista. Meitä on kaksi perhettä samassa huoneessa ja kiintoisaa on se, kuinka pystymme säilyttämään yksityisyytemme pelkän sänkyjä toisistaan erottavan verhon avulla.

Onneksi ihmiset uskaltava puhua minulle muitakin asioita. Pitää ryhtyä seuraamaan jälleen vyyhtiä Relink Oy ja Varpaisjärven kuljetukset:):)

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi