Pia Valkonen

Tämän viikon työtehtävät

Kasvunnälkäisen yrityksen terveiset

to 24.9.2015

Olikos minulla maanantaina palkanlaskupäivä? Taisi olla. No, sen jälkeen koko loppuviikon työtehtävät ovatkin sitten tässä:

Hei, koetin tätä lähettää alkuviikosta, mutta postilaatikkosi on täynnä. Hyvä, että et saanut dokumenttia, sillä Matti vielä vähän viilasi sanamuotoja siinä. Tässä pitäisi olla lopullinen versio ja jos tämäkään ei tule perille (ts. tulee mail delievery –herja) lähetän tämän etanapostilla. Tai joka tapauksessa lähetän, sillä tulostin jo kirjekuoren sitä varten.
 
terveisin
Pia Lapiomies

Mitä siis olen tällä viikolla tehnyt työkseni sen yhden palkan laskun lisäksi?

- tulostanut kirjekuoren
- koettanut lähettää erästä korjausdokumenttia sähköpostilaatikkoon, joka vuoti yli
- korjannut dokumentista kaksi sanaa monikkomuotoon ja korvannut sanan puut sanalla laudat
- koettanut lähettää dokumenttia toiseen kertaan 

Laskuja ei kannata maksaa, sillä tilillä ei ole rahaa. Mahalaukussani on stressin tekemä reikä, mutta se aina tuntuu kuroutuvan umpeen, kun kävelee metsässä. Tänään kohtasin metsätiellä metsästäjän, joka ei kuitenkaan nielaissut isoäitiä. Valitettavasti. Nauroimme yhdessä yhdelle tyhmälle nartulle. Se oli takapenkillä ja rähisi. Se en ollut minä, sillä olin ratin takana.

Sanoin metsästäjälle, että ton nartun saat ampua vaikka heti. Sitten söin jousimiesten metsän lähellä hieman puolukoita ja keräsin pois kantarellit.

Tämänhetkisestä poliittisesta tilanteesta ei minulla ole muuta sanottavaa kuin, että SSS-hallitus masentaa. Masentaa niin vitusti, sillä pääministeri on siirtänyt omia verotettavia tulojaan syrjään joidenkin vakuutusjärjestelyjen avulla ja Anne Berner on veroparatiisirouva. Lisäksi pääministeri on maksanut kepun lainoja ennen viime vaaleja. Eikö tämä kuulosta hieman korruptoituneelta systeemiltä?

Oikeastaan en jaksa sanoa muuta kuin, että lukekaa Matti ja Liisa -lehti sekä kolumni nimimerkiltä Pieni vaskinen mies.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi