Sain siivouskohtauksen

su 6.9.2015

Minäkin jännitän klovni-runoilijan ukiksi tuloa. Tänä aamuna lähetin tekstarin, että 6.9. olisi hyvä päivämäärä syntyä. Olihan semmoinenkin olemassa kuin Kuus´ysi Lahdesta. Noin niin kuin esimerkiksi. Tai sitten seuraava hyvä olilsi 9.9.

Eilen luin urakalla ja kerralla Anja Snellmanin Antautumisen. Kolmella sanalla: se oli hyvä. Ymmärrän yhä enemmän itseäni. Nyt kun perjataina olivat antoisat Matti Pulkkisseuran ideointisempat ja illan Aikataikat sekä eilen Marian vanhempainpäivä, oli siinä sitten sosiaalisuutta loppukuuksi. Seuraavaksi aktivoidun syyslomalla. On Puumalan kirjallisuustapahtuman ideointi ja Tiedonantaja-seminaari Jyväskylässä. Tosin Tiekkari-seminaarissa ei tarvitse sanoa kenellekään sanaakaan, jos ei jaksa.

Kunhan hiipii alustustilaisuuksiin takariviin ja kuuntelee.

Sain siivouskohtauksen. Keräsin jälleen kassillisen kirjoja, joiden kanssa en todellakaan halua viettää loppuelämää. Kenkää saivat niin Timo Ropen Suuri markkiointikirja kuin jonkun ääliön Sissimarkkinointi. Lisäksi panin pihalle talosta molemmat Tommi Melenderit. Ei vain kiinnosta.

Yläkerrasta perkasin papereita. Olen niin täynnä oikeistolaista Suomea, että meinasin tyhjentää roskiin politiikkalaatikon sisällön. Seitsemän vuotta peräsuoli pitkällä sitä sun tätä ja kokoomus on edelleen vallan kahvassa. Ei saatana tätä jaksa. Vielä tämä kauhukabinetti SSS-hallituskin.

Ehkä on syytä pitää pieni breikki, etten ole kohta jossain ikkunan takana ilmakivääri kädessä.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi