Pia Valkonen

Yrittäjyyden tähtihetket

ke 3.6.2015

Haluaisin tavata sen aviomiehen, joka hoitelee minun asioitani tällaisessa kivassa pikkuruisessa kuumeenpoikasessa. Olo on jotenkin surrealistinen. Päätä kun kääntää, hölskyy. Ja ikään kuin itseni ja maailman välille olisi viritetty ohut muovikelmu. Illalla on lääkäri. Kuunelkoot nyt joku edes keuhkot.

Lähetän tällaisen kirjeen Iisalmen Työterveysasemalle:

ke 3.6.2015

Hei,

tässä teille tapaturmailmoitus yrittäjä Matti Valkosen olkapään revähtämisestä ma 16.2.2015 kello 7 tienoilla. Matti hakeutui teille lääkärin vastaanotolle vasta ma 18.5.2015, kun kipu olkapäässä alkoi olla sietämätön.

Matti muisti väärin tapaturma-ajankohdan. Sanoi minulle, että se oli maaliskuussa ja korjasi, että saattoi olla huhtikuussakin. Minä tarkistin asian omista lähteistäni ja onnettomuuden päivämäärä oli jo ma 16.2.2015.

Lähitapiolalla on nyt uudet vahinkoilmoituskaavakkeet, josta tulostusversioiden fonttikoko on tyyliä kärpäsen paska. Ilman moniteholaseja tulostetta ei voi lukea.

Hervottoman vitutuksen ja keuhkoputkentulehduksen vallassa

 Pia Valkonen

Lapiomies Oy:n asiain hoitaja, nimittäin toimitusjohtaja

PS. Aloin hihittää kuin mielipuoli, kun tulin vahinkoilmoituksen kohtaan viikottainen työaika. Panin siihen Matille, että sata tuntia, mikä ei anna oikeaa kuvaa, sillä on tässä viime aikoina ollut päiviä, jolloin Matti on ollut työmaalla yötä, kun ei ole yli sadan kilometrin päästä jaksanut ajaa kotiin. Lisäksi kirjoitin kohtaan osa-aikatyön tiedot, kun missään muualla ei ollut paikkaa LISÄTIEDOILLE: "Hei, oikeasti nämä nettikaavakkeet ottava aivoon. Olen tekemässä YRITTÄJÄN vahinkoilmoitusta ja järjestelmä vaati esimerkiksi työsuhteen aloituspäivämäärää. Saatana, milloin osakeyhtiö on perustettu. Vittuvittuvittu. 

Tarkistin tapaturmapäivämäärän muuten omasta blogistani.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi