Suomen Kuvalehden lukumaraton

ma 27.4.2015

Eilen olin Sonkajärvi-päivä. Ortodoksisen palveluksen ja kirkkokahvien jälkeen kävin pissattamassa Pimun vanhoilla Miilun-aikaisilla reiteilläni siinä kirkonkylän ja museoiden tienoilla. Tunnen siellä melkein jokaisen postilaatikonkin Punaisten Sanomien ja Ämmän Äänen jakorupeaman perusteella.

Tai ainakin muistaakseni kommunistijohtaja Julkusen kanssa jaettiin Sonkajärvellä Punaisia Sanomiakin Ämmän Äänen lisäksi keväällä 2010.

Sitten kävin S-marketissa. Jätin viikonlopun ruokaostosrahat Sonkajärvelle. Lopun päivää lojuin sohvalla ja luin Mehtosen Reetan minulle välittämiä Suomen Kuvalehtiä. Jatkoin SK-maratonia tänään työterveysaseman odotushuoneessa. Lehdessä 9/2015 Juhana Vartiainen (tiedättehän se uusliberaalidemari, joka nyt edelleen kokoomuslaisena pilaa melkein jokaisen päivän) viittasi Hesarin Juha Akkasen pääkirjoitukseen Mitä vikaa on konsensuksessa? (HS 13.2.2015 pääkirjoitus)

Nyt meni  mielenkiintoiseksi tämä:

http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1423718056536

Muuta en ehdi tänään sanoa. On lähdettävä polkemaan Volkkaria kohti Rautalampea. Tai Rautalampia. Joka tapauksessa niin kaunis on Rautalampi ja niin kauniit ovat kotiseutumuseonsa katot. Tai ainakin kohta on kirkkovenekatoksenkin katto. Ainakin puutavara on sinne niin ....tun kallista.

Anna tuli lentisturnauksessa kovaan kuumeeseen ja tilastoissa Suomen kolmanneksi parhaaksi tyttöjen nostajaksi. Toisin sanoen turnaustilastoissa kolmanneksi eniten nostoja teki Anna. SM-tason lentopallon nostaja lojuu alakerrassa naama harmaana, kurkku kipeänä ja viime yönä piti herätä kello kolmelta laskettamaan tytöltä kuumetta. Onneksi oli talossa parasetamolia.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi