Pia Valkonen

Onko Pohjois-Amerikka totuus Venäjästä?

Tänään Lapinlahden Venäjä-seurassa keskustellaan Ameriikan serkkuja rouskutellen

ma 20.4.2015

En minä ole tätä tilaisuutta unohtanut. Ajattelin vain stressata asian kerrallaan. Väliin tuli stressi Annan passista. Menin äsken nettiin siirtämään Annan passiaikaa Iisalmeen poliisiasemalle ja järjestelmä ehdotti, että olisimme huomenna kello 11.30 Itä-Pasilan poliisiasemalla.

Aivan jättehieno systeemi tämä nykyään!

"Lapinlahden Venäjä-seura ry  keskusteluttaa otsikolla Onko Venäjä totuus Pohjois-Amerikasta ma 20.4.2015 klo 18.30 alk. Meijerin Seisakkeella (os. Juhani Ahontie 5, Lapinlahti) Pohjoisamerikkalaisen pragmatismin ja isovenäläisyyden kohtaamisen mietteitä. Keskusteluun johdattavat Petri Järveläinen ja Markku Suokonautio. Keskustelun päätteeksi nopea ja rutinoitu vuosikokous."

 

Keskustelua on tarkoitus jatkaa syksyllä Lapinlahden AikaTaikassa perjantaina 4. syyskuuta. Silloin otsikkona Antin Amerikka ja Markun Kanada. Tahdon tietää muun muassa, millaista on kanadalainen aluepolitiikka. Antti on Sarvela ja Markku Suokonautio.

 

Nyt kopioin itselleni täältä itseltäni Umberto Econ määritelmät protofasismista. Tai oikeammin Juha Suorannan blogista: https://suoranta.wordpress.com/2008/04/29/uusliberalismin-fasismi/

 

Putinin Venäjässä on protofasistisia piirteitä, mutta olisi aikamoinen typistys sanoa maata fasistiseksi. Näin teki Iisalmen Sanomien Nato-keskustelussa Iisalmen vihreiden natotohtori Antti Loimalahti. Ärsyttää muutenkin, että kaikenkarvaiset tyypit ryhtyvät Venäjä-asiantuntijoiksi vailla minkäänlaista pohjaa.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi