Pia Valkonen

Löydä Kaunokainen,
Joka Saa Sinut Villiintymään

to 30.4.2015

Olen meillä firmassa joka postilaatikon valvoja. Tai no, toisen raksamestarimme sähköpostilaatikkoon en sentään pääse. Tällainen viesti tuli tänään aviomiehelle:

"Löydä Kaunokainen, Joka Saa Sinut Villiintymään, Vaikuttava määrä flirttaileva jäseniä Aloita tuhma dating, LÖYDÄ KAUNOKAINEN, JOKA SAA SINUT VILLIINTYMÄÄN klikkaa tästä"

Oli ihan pakko vastata: "It would be nice, if my husband will find his own wife. Best regards the only wife"

Kuukauden päästä olemme olleet naimisissa kymmenen vuotta. Se jäi kertomatta näille tuhmien tyttöjen sutenööreille Espanjassa.

Ei nämä maksusta villiintyvät kaukokaunokaiset niin vituta kuin verottajan ilmoitukset. Ilmeisesti verottaja on ostanut Ilmoitin-palvelut joltain veronkiertohalpatuotantoinsinööritoimistolta, jossa ei osata edes suomea. Joka kerta kun klikkaan auki työntekijöiden rakentamisilmoitukset alan melkein itkeä. Mitä oikeasti verottaja haluaa tässä: työntekijöiden rakentamisilmoitus.

Minusta tämä vaikuttaa siltä kuin meitä urakoitsijoita kutsuttaisiin rollimaan työntekijöistämme, jos he rakentavat jotain omaa - vaikka omaa taloaan. Entäs sitten urakkatietojen rakentamisilmoitus? Luen linkin aina siten, että tässä kohtaa meitä kutsutaan ilmoittamaan urakkatietojen rakentamisesta. Voi Jeesus Kristus.

Ja tähän asti on laskutetut summat ilmoitettu arvonlisäveroineen. Niinpä eilen valmistelin ilmoitusrytäkän arvonlisäverollisina summinta ja voi vitun vitun vitun vittu ne pitää ilmoittaa ilman alvia. Jouduin sssssaaaaa...........tttaaa.............naaa laskemaan kaikki uudelleen.

Hyväävittuvappuavain.

Olen aivan lopussa

Lähetin Tikkisen Hannelelle tekstarin: "Morten Falckin lehmä olikin antitsehovilainen antikliimaksi! Grönlantilainen lopussa. 630 sivua. Olen lopussa itsekin. Hiestä märkä. Kaamea kirja."

Hannele vastasi, että on selättämässä juuri Kalle Päätalon Muuttunutta selkosta. Kai Hirvasnoron Päätalo-blogista kootun kirjan mukaan Muuttunut selkonen on Kallen tekoselkosille paluuta käsittelevistä kirjoista pitkäpiimäisin. Grönlantilaiseni, Kim Leinen, Ikuisuusvuonon profeetat ei ollut pitkäpiimäinen kuin osin - myönnettäköön, että loikin yli Köpenhaminan suurpalon ja erään sikiönlähdetyskuvauksen - suurpalo oli pitkästyttävä ja sikiönlähdetyskuvaus karmiva - mutta herrajumala, mikä kirja.

Nenässä on vieläkin virtsapaljujen, hylkeenihran, pierun, ripulipaskan ja happaman oluen haju.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi