IPU:n puheenjohtaja Antti Pesonen
kohta Iisalmessa

la 4.4.2015

Kohta lastaan lapsen autoon sekä pahvimukit. Lupasin olla mukana keittämässä kahvia (keitä, tyttö, kahvia!) IPU:n puheenjohtaja Antti Pesoselle, joka tulee kohta täkäläisiä ipulaisia sekä toivottavasti myös uusia tapaamaan Iisalmeen. Paikka on Iisalmen Sankarintie 15:ssä lähellä Asevelitien amiskarakennuksia.

Eilen jaettiin Ämmän Ääntä, Korhosen Kaisan vaaliesitettä ja Lapinlahden Vasemmisto ry:n Nato-vastaista kannaria pitkin meidän jakelualuettamme Portaanpääntien ympäristöön. Nerkoollakin käytiin mutka, mutta ehti tulla siinä vaiheessa jo pimeä.

Markus Mustajärven (vasry) haastattelun luin eilen Maaseudun Tulevaisuudesta. MT:n konservatiivijaottelu tuntui oudolta, mutta se oli niin taivahan totta, että Vasemmistoliitto puuhastelee aika marginaaliasioiden vuoksi. Esimerkiksi kasvissyöntikanta tuntui jotekin - öh huvittavalta.

Ja se minuakin vussuliitossa kaivelee, että liikehdintä rajoittuu kehäkolmosen tuolle puolelle. Meitä täällä maalla ei ikään kuin ole olemassakaan puolueen nomenklatuuralle.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi