Pia Valkonen

Melkein pyörryin Radio Sandelsin studiossa

ma 2.3.2015

"Heips,

jouduin heräämään tänään aikaisin minäkin, vaikka on hiihtoloma tytöillä. Matti halusi lähteä kahdeksalta sinne Muhokselle ja se tarkoitti, että Maria piti nostaa aamutoimille jo puolelta.

Sitten ryntäsin Iisalmeen, jossa syötiin työväentalolla Räyringissä leivottuja Ameriikan serkku -keksiä Kansantaloutta tasan kaikille -seminaarin järjestäjien kanssa, kun tiedotustilaisuuteen ei tullut kuin järjestäjiä. Aaron-pahus oli nimittäin sopinut ihan keskenään, että MINÄ joudun Radio Sandelsin lounasradioon kertomaan seminaarista.

Sanoin Aarolle ensin, että älä nyt unta nää ja paras tulla studioon mukaan, jos meinaat olla kanssani välilöissä vast´edes. Lopputulos oli, että - vaikka en muistanut studiossa hengittää - kokemus oli jotakuinkin mukava. Tai jos ei nyt mukava niin ainakin selviydyin suorasta radiopätkästä hengissä. Viime yönä en oikein meinannut saada unta.

Olenhan sulle monta kertaa kertonutkin, miten kauheasti jännitän kaikkea.

Koska meiltä puuttuu nyt seminaarista marxilainen näkökulma, otin minä radiostudiossa kannan pääomien rajuun globaaliin keskittymiseen ja olin valmis purkamaan nykymuotoisen IMF-, Maailmanpankki- ja OECD-vetoisen EU:n ja muodostamaan sen uudelleen kansanvaltaisesti. Hihkaisin loppuun, että juuri tämän asian vuoksi olen myös IPU:n jäsen. Olenhan internationalisti.

Huhhuh, nyt hiihtämään. Ei minusta taida tänään olla töihin. Hiihtolomapäivän pidän.

Joo, ei oo mulla laskuria blogissa eikä kommentointimahdollisuutta. En kestä sitä, jos jokaisen merkintäni jälkeen olisi nolla (0) kommenttia. Etsin sulle Hilkan sähköpostiosoitteen, kun menen hiihdon jälkeen yläkerran koneelle. Jospa mulla olisi se jossain koneen osoitteistossa. Mut nyt ulos ja lenkille. Pimu oli mun mukana aamupäivän Iisalmessa ja närkästyi takapenkille unohtamisestaan.

Pia"

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi