Pia Valkonen

Ihan kaaaaaamee kiire

ma 9.2.2015

Pohjois-Savon vasemmistonaisten vaalilehti Ämmän Ääni lähti painoon ja odottelen tässä, että Savo-Karjalan SKP:n Punaisten Sanomien aineistoa alkaa valua taittopostiin. Vielä ei Joensuun suunnalta kuulu hiiskaustakaan, joten voin laskea ja maksaakin palkat rauhassa.

Lauantaina oli Konevitsa ry:n vuosikokous Helsingissä. Ei tulkkausta, sillä tulkattava oli flunssassa. Pääsin ry:n hallituksen jonotuslistalle. Se on hyvä, sillä Matti kuulosti puhelimessa todella helpottuneelta, kun sanoin, ettei minusta tullutkaan hallituksen jäsentä. Pitäähän niitä olla niitä aktiivisia rivijäseniäkin.

Viime viikon loppupuolella iski kauhea väsymys. Tuntui, ettei jaksa mitään. Enkä jaksanutkaan. Pelkäsin, että tulen kipeäksi enkä pääse Helsinkiin. Flunssa on kuitenkin vasta tulollaan.

Panu Rajalan Waltari-elämäkerta Unio Mystica on loppusuoralla. Nyt tiedän, mitä luen Turkin-matkalla toukokuussa. Pitää huutaa netistä Mika Waltarin Mikael Hakim. Kävin jo kurkkailemassa. Mikael Hakimin saisi viidellä eurolla Hämeenkyröstä. Mikael Karvajalka on kalliimpi jostain syystä.

Mikael Hakimissa ollaan Turkissa. Mikael Karvajalka, joka Hakimia edeltää, olisi Thomas Müntzerin talonpoikaiskapinasta. Pahus, sekin olisi mielenkiintoinen - ja Valtakunnan salaisuuskin - Ihmiskunnan vihollisista puhumattakaan. Tikkisen Hannelelle toimitan jälkisyntymäpäivälahjana ensi viikolla Sinuhe Egyptiläisen.

Sitä en aio lukea toistamiseen. Ehkä kuuntelen Sinuhen joskus jollain pitkällä automatkalla äänikirjana, saa nähdä. Sillä aikaa, kun Hannele viihtyyy Sinuhen parissa, luen jotain sellaista, mikä ei Hannelea kiinnosta. Ehkä jatkan ortodoksisia teologeja.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi