Pia Valkonen

Punaiset Sanomat melkein valmis

pe 13.2.2015

Punaisista Sanomista ei puutu enää kuin pääkirjoitus. Jos se ei tule sunnuntaihin mennessä, kirjoitan sen itse ja panen alle Martti Vaskonen. Sunnuntaina on lehden nimittäin oltava painovalmis, jos haluan maanantaina Kansantaloutta tasan kaikille -palaveriin aamulla kello 9.

Onhan sitä ennenkin ollut kansanedustajaehdokkailla haamukirjoittajia. Paitsi, että minäpä en ole päässyt ketään haamukirjoittamaan.

Olen Punaisten Sanomien kuudentoista sivun takia ollut tällä viikolla täysin viikkopöllö. Eilen soitti yksi, jolle maksoin jo maanantaina palkan. Minulla ei ollut mitään mielikuvaa siitä, oliko se viime, edellisellä vaiko sittenkin tällä viiikolla.

Mutta mukavaa taitto on ollut. Pidän pikkutarkasta nysväämisestä, vaikka se ei olekaan alaani. Mieluiten vetäisin suuria linjoja ja taittaisin jättiläismäisiä kuvapintoja. Äsken oli pakko siirtää Eeva Mustosen ehdokastietoja ylöspäin, sillä ne olivat liimautuneet Susanna Rissasen valokuvaan. Samoin etusivulla Martti Vaskosen, sen riivatun hitaan pääkirjoittajan, erinomainen kuva etusivulla irvisteli niin, että en voi mennä viettämään viikonloppua ennen kuin kuva oli hinkattu takaisin kuvalaatikkoonsa.

Mutta nyt koneet menevät kiinni ja lähden tyhjentämään astianpesukonetta ja raivaamaan keittiötä viikonloppua varten.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi