Pia Valkonen

Aamulla oli ruumis

ke 5.11.2014

Olen viikon suosittaja: http://kaisa.vas.fi/ (kauhean isona mun naama tässä, mutta koettakaa kestää.)

Korhosen Kaisalle, vasnaisten eduskuntavaaliehdokkaalle, jonka hakkuriksi lupasin, lähetin tänä aamuna tällaisen viestin:

"Huomenta, katson tota omaa tekstiä ja olen vakuuttunut siitä, että oikeasti sut pitää valita Arkadianmäelle. Tuli mieleen nimittäin ne meidän puhelinkeskustelut muun muassa kylädemokratiasta. Jos minä olen sitä mieltä, että kylädemokratia voisi olla avoimia kansalaiskokouksia, jossa kaikki saavat anarkistisesti huutaa yhteen ääneen - sait minut itse ajattelemaan jatkon: entäs sitten ne, joiden ääni ei kuulu tai jotka ovat niin heikkoja, että eivät huutokokoukseen pääse. Muistatko?

Siis sulla on samaan tyyliin rauhallisen sokraattinen tapa keskustella kuin Ylä-Savon subcomandante Marcosilla, joka välillä piilottaa itsensä partansa taakse. Meillä oli myös, muistatko, puhe siitä, miten kylädemokratiaa laajennettaisiin niin, että kylädemokratia ei olisi ainoastaan kepulaisten sukuseuratoimintaa.

Meillä oli aamulla shokkiherätys. Asunnoton puutarhatonttu löytyi makaamasta meidän keskimmäisestä aitasta. Oli jäänyt aitta lukitsematta Matilta. Tuli ampparit ja nekin varmaan luuli, että se on kuollut. Puutarhatontulle on paikallinen vuokrataloyhtiö Lapinlahden Kaskihovi Oy osoittanut Mäntylahdesta (5 km kirkolta) päälle kaatuvan homeisen mökin. Siellä on valmiiksi tontulle kämppis ja niinpä tonttu kulkee nyt avannepussi revenneenä ja naama violetinsinisenä pitkin kyliä. En tiedä, kuka sitä pahoinpitelee, mutta arvelen, että keisi alkaisi olla kypsä hallintovalituksen tekemiselle aviin. Kirjelmöitiin Meijerin toimintakeskus ry:nä asiasta eri tahoille ja vastauksena oli ainoastaan tyhjää paskalätinää.

Pia"

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi