Mikael Pentikäisestä Maaseudun
Tulevaisuuden päätoimittaja

pe 7.11.2014

Tekstiilinkierrätys ry:n vuosikokousta on ollut ja vammaisten työllistämisseminaaria Iisalmessa sekä Ipun jäsenyyden hakeminen. En ole paljoa blogiin ehtinyt kirjoitella. Enkä Dostojevskin Idiootti-maratonissa saa enää Tikkisen Hannelea kiinni.

Äsken kuulin hihkunaa keittiön television äärestä. Matti se siellä ilmoitti, että Mikael Pentikäinen on valittu Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajaksi. Miten minulla oli sellainen etiäinen sunnuntaina 12. lokakuuta merkintää kirjoittaessani?:

Untako vain vai piae desideria?

su 12.10.2014

Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja vaihtaa hommia 

,,,, tällaisen väliotsikon alla kerroin, kuinka järkytyin, kun Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja meinaa jättää joskus niin karmivan Päivän punktinsa, jonka aina luen, jotkut jopa leikkaan talteen, ja pyrkiä eduskuntaan kepun ehdokkaana. Jatkoin sitten tällaisella väliotsikolla:

No, nyt tuli valittua uusi päätoimittajakin

Ehkä kepun ehdokas Lauri Kontro alkaa kirjoittaa kiihkeän poliittista vaaliblogia. Syytä olisi. Tuli muuten yht´äkkiä mieleen, missä on toinen kepulainen heppu, Mikael Pentikäinen?

Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen laitoksen tutkija Ville Pitkänen arveli viime keväänä blogissaan, että Pentikäiselle eurovaalit olivatkin eduskuntavaalien esinäytös. https://blogit.utu.fi/ekeskus/2014/02/07/eurovaalit-eduskuntavaalien-esinaytos/

Jospa sitten niin. Olisipa mukava, jos Kontro ja Pentikäinen vaihtaisivat vain paikkaa. Eikös se metsänhoitaja Pentikäinen kävisi mainiosti Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajaksi? Tätä en kirjoittanut, mutta ajattelin silloin, että Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajana Pentikäisen Nato-mielisyydellä olisi kaikkein vähiten haittaa Suomen kansakunnalle. Hänen hyvät ominaisuutensa tulisivat parhaiten näin käyttöön.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi