Pia Valkonen

Kristilliset aamutelkussa

pe 9.5.2014

Hyvää voiton päivää! Tänään myös Väisäsen Petrin synttärit ja Marian ratsastusterapia.

Katselen tässä samalla aamutelkkarissa kristillisten Sauli Ahvenjärveä ja odottelen meijeriläisiä. Kyllä pahasti on niin, että meidän toimittajien harjoittama lausumien oikominen ja kärjistäminen ärsyttää yhtä enemmän.

Näimme Ylen aamutelevisiossa ensin pätkän, jossa lempparikristittyni blondi-Päivi Räsänen sanoi painokkaasti, että eivät muslimit ole ongelma, vaan ääri-islamistiset liikkeet. Meni vähän aikaa ja Kirsi Heikel alkoi vinguttaa Ahvenjärveä: "Päivi Räsänen pitää muslimeja ongelmana Euroopan kannalta."

Voi Jeesus Kristus perkele, ajattelin.

En yhtään ihmettele, miksi demareiden puoluejohtajataistelutoverukset Antti Rinne ja Jutta Urpilainen eivät menneet A-studioon vääntämään, vaikka pyysivät. Demarit todella valitsevat itse puheenjohtajansa. Ei heidän tarvitse nuolla edes Hesarin kymmenen kohdan kysymyspatteriston rivivälejä.

Eilen näimme aamutelkkarissa kolme ylimielistä valtamedian toimittajaa, jotka toisaalta tärisivät raivosta, kun demarien puheenjohtajakisa ei mennyt heidän suunnitelmiensa mukaan ja toisaalta olivat niin kaikkitietäväisiä, että demarit ovat nyt kuolleet ja kuopatut, jos tulee vasemmistolainen puheenjohtaja.

En kannata sitä, että televisiohaastattelussa haastateltavat silputaan, mutta jos Sakari Kilpelä teurasti Paavo Arhinmäen (vas.pj.) floppihaastattelussaan, pitäisi hänellä olla otsaa suikaloida myös Jyrki Katainen (kok.laivan jättävä rotta). Oikeastaan Sakari Kilpelä oli toissailtana melko jees, kun kysyi Kataiselta, missä porukoissa kokoomus europarlamentissa oikein on.

Konservatiiviryhmästä löytyy puolifasistinen Unkarin Fidesz ja Italian Berlusconin poppoo. Lisäksi ryhmän puheenjohtaja on jokin lipevä britti, joka taputteli Alexander Stubbia (höpölöpöp.kok.) ja Kataista (kok.laivan jättävä vänrikki Nappula) jossain eurovaalitilaisuudessa selkään niin, että kummaltakin meinasi irrota karstat keuhkoista.

Jos oikein ymmärsin, samainen selkääntaputtelija-brittisetä on vankkumaton veronkiertoparatiisien kannattaja.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi