Pia Valkonen

Kokouspäivä

to 30.1.2014

Tänään kohta heti aamusta Kirjallisuus & Yhteiskunta -päivän laskunjakotilaisuuteen Iisalmeen, sen jälkeen käynnit apteekissa ja Kopio-Raksalla, ah, ihanaa, näyttää siltä, että rakennusala elpyy meidän firmassa. Täytyy odottaa, että Matti saa nieltyä antibioottinsa. Imuroi maanantain hiihtolenkiltä keuhkoputkentulehduksen.

Sen jälkeen Meijerin hallitus. Tein eilen esityslistaa ja sinne puikahti pykälä pykälän jälkeen. Kymmenen pykälän jälkeen panin kokouksen päättämisen yhdenneksitoista - ja iskin koneen kiinni. Kun olin päässyt alakertaan, muistin yhden tärkeän asian. Täytyy koettaa muistaa, että se tulee käsitellyksi.

Heikki Patomäen sain pyydystettyä facebookissa. Vasemmistonaisten Naisia Euroopan laidalla 1.3. muotoutuu kuin itsekseen ja ensi viikonloppuna, kun Maria kysyi, mitä tehdään, sanoin, että siivotaan.

Patomäelle tahdon järjestää Pohjois-Savossa näiden pikku perälöiden rundin. Jos olisin valtamedian toimittaja, tulisin ehdottomasti tekemään juttua siitä, kun Helsingin yliopiston maailmanpolitiikan professori saapuu punaiseen kuntaan Rautavaaralle. No, onhan se Rautavaara vähän persuistunut, mutta silti edelleen sangen eksentrinen.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi