Pia Valkonen

Vauhtia ja vaarallisia käänteitä
Lapinlahden Meijerin seisakkeella

pe 15.11.2013

No niin. Ensi vuoden alussa minusta pitäisi tulla Meijerin toimintakeskus ry:n puheenjohtaja.

Nyt näyttää siltä, että olemme Hannulan Ullan ja Meijerin perustajajäsenen Rauha Litmasen kanssa hallituksessa kolmistaan. Vielä tulevasta ja nykyisestä hallituksesta ei ilmeisesti ole eronnut seurakunnan diakonissa Mirva Kuusela-Karttunen, joka todennäköisesti suostuu jatkamaan vuodenvaihteen jälkeenkin - hallituksen ulkopuoleltaan kutsumana sihteerinä.

Tuppaa noilla eväillä menemään vähän sisäpiireilyksi, mutta koetamme selvittää asiaa nykyisen puheenjohtajan sekä sihteerin kanssa kunnan hallintojohtajan pakeilla ensi viikolla. Yksi mahdollisuus on, että koetamme löytää jostain palkkatuella palkattavan viriketoiminnan ohjaajan Seisakkeelle vuoden alusta.

Ja tulevaan hallitukseen nousee varajäsenen paikalta nykyinen puheenjohtaja sekä Meijerin yläkerrasta hallituksen toinen varajäsen.

Jos vain saisin nyt kunnan hallintojohtajan kiinni.

Mikäli paletti ei pelitä, seurauksena on Seisakkeen vähittäinen alasajo. Se olisi todella harmillista eikä sen soisi tapahtuvan. Syynä on nyt selvästi se, että Meijerille ei oikein ole päässyt muodostumaan toimivaa taustatiimiä parivaljakko Riikonen-Laakkonen jälkeen.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi