Pia Valkonen

YKTK-palaveriin Iisalmeen

su 6.10.2013

Ei mennyt tämä päivän niin kuin stromsössä. Piti herätä viimeistään kello kahdeksan. Hakea Hesarin laatikosta, lukea se ja asettua koneen ääreen. Kirjoittaa jotain ennen kuin Maria herää.

V...n karvat. Herättiin yhdeksältä. Alakerrassa odotti paskan haju. Meillä oli karjalanpaistin maun tuojana naudan polvilumpioita, jotka uunihaudutuksen jälkeen annettiin koirille. Eilisen päivän Muru makasi luiden päällä ja näytti illalla hampaitaan äidilleen, joka löytyi Papintieltä vartioimasta ties mitä.

Pitää vielä käydä tsekkaamassa, etten Pimua hakiessani peruuttanut Koististen postilaatikkoa kumoon.

Tänä aamuna kävi ilmi - ensin hajusta -, että Muru-parka oli oksentanut keittiön sohvalle ja loput puolisulaneet luunpalaset löytyivät tuvasta ja suihkuhuoneesta.

Piti miettimäni sitä, miksi niin kovasti ärsyynnyin Matti ja Liisa -lehden päätoimittajan ottamasta valokuvasta, jossa Omakotinäyttelyn osapuolet ovat kuin brittiläinen jalkapallojoukkue maalin edessä rangaistuspotkulaukauksia odottamassa. Nyt lähden hakemaan toveri Vanhemman Huoneenrakentajan tyttöystävää eli Asemapuiston Meeriä.

Matin puhelimessa Meeri kulkee Asemapuiston Meerinä. Jotenkin meitä nauratti aina, kun Asemapuiston Meeri hälytti. Suunniteltiin taloon putkiremppaa - ja tarjottiinkin. Onni loppujen lopuksi oli, ettei saatu urakkaa. Taloyhtiö taitaa olla melko .... hm perinteinen taloyhtiö. Siinä olisi isännöitsijäharjoittelijalle haasteellinen paikka.

Lähdemme Iisalmeen demareiden työväentalolle Yhteiskunnallista kirjallisuutta tasan kaikille -tapahtuman palaveriin.Teppo Kulmala ei varmaankaan pääse palaveriin, koska ovat menossa Anitan synnyin-Valtiomolle.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi