Sanokaa kaikki Hesarin tilaus irti

ti 28.5.2013

Varmaan moni muukin koettaa nyt soittaa Helsingin Sanomien tilaajapalveluun. Asiakaspalvelussa on ruuhkaa ja pyytävät hoitamaan asian internetin kautta.

En hoida. Haluan sanoa puhelimitse Hesarin tilaukseni irti päätoimittaja Mikael Pentikäisen potkujen vuoksi. Ilmeisesti en tosiaankaan ole ainoa, sillä puhelimet ovat tukossa. Hesarin vaihde on (09) 1221. Paremmin muistan Sanoma Aikakauslehtien vaihteen numeron (09) 1201.

Aikakauslehtienkin johdossa on käynyt kova kuhina. Heppua on lentänyt pellolle vaikka kuinka monta.

Eilen aloimme Matin kanssa hihittää hysteeriesti, kun A-Studion toimittaja tiukkasi uudelta päätoimittaja Riikka Venäläiseltä, aikooko Hesarin hallitus vaikuttaa lehden journalistiseen linjaan. Riikka Venäläinen korosti, että toimittajat tekevät journalistiset ratkaisunsa itse.

Niinpä niinpä. Pitää tietää, kenelle vittuilee. Pääirjoitustoimittaja Juha Akkanenkin alkoi vittuilla Jyrki Kataiselle heti, kun se alkoi olla sallittua.

Jotenkin uudesta päätoimittajasta hönki eilen sellainen henki, että enpä usko lehden hallituksella olevan mitään valittamista tämän valitsemasta journalistisesta linjasta. Valitettavasti.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi