Pia Valkonen

Tuuletan tupaa auringonvalolla

pe 12.4.2013

Kohta johtamiskurssille Teknologiatalolle ja strategian jalkauttamista pohtimaan. Minäpä laukaisen tunnilla, että pieni yritys ei strategiaa kaipaa. Maksavia asiakkaita. Ja sitten paljastan, että kuuntelen joka tiistai Jari Sarasvuota. Niin alas olen vajonnut vastarannan kiisken ajoistani.

Merkinnän otsikko tuli mieleen, kun Anna tänä aamuna kiljui, kuka on avannut lasterin ikkunan. Sanoin, että Matti. Hienoa on, että Mattiki on alkanut samanlaiseksi himotuulettajaksi kuin Leonid.

Minäkin tuulettaisin, mutta hallinnassani olevat tuuletusikkunat on muurattu umpeen viherkasveilla. Erään tuuletusrupeaman vuoksi jouduin kantamaan yhden herkän kukkaruumiin roskiin, kun parka paleltui. Tuuletan tupaa auringonvalolla on halpa versio Timo Harjun runosta Kastelimme heitä runsaasti kahvilla.

Puolilta päivin karkaan Teknologiatalolta Kysiin. Koetan nyt kuiskia polvelleni, että ei kerro ortopedille kaikkea. En ole käyttänyt kyynärsauvoja sitten viime maanantain, jolloin kaaduin. Nyt polvi on aivan v.....tun kipeä.

Uusimmassa Matissa ja Liisassa oli hyvä juttu Lapinlahden päihde- ja mielenterveysstrategian laadinnasta. Hienoa on, että ryhmä ottaa mukaan strategian laadintaan kansalaiset.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi