Pia Valkonen

Veripolvi

la 13.4.2013

Minulla oli veripolvi sekä edelleen vaurio polven sisäkurvissa. Kysin ortopedi ei ollut vihainen, vaikka kannoin vastaanotolle kyynärsauvat kainalossani.

Sain jalkaani ortoosin ja voin varata polveeni niin paljon kuin kipu antaa periksi. Ortoosia on pidettävä kuukausi ja on se ihmeväline. Se estää polvinivelen sivuttaisliikkeen ja tosiaan! Kipua on paljon vähemmän.

Olen hyvinä hetkinä olevinani sarjakuvataiteilija Kaisa Leka. Huonoina hetkenä ortoosi nipistää minua takapuolesta.

Tänään käytiin työmaata valmistelemassa Nilsiässä. Parkkeerasin Volkkarin takapenkille koirien kanssa enkä siten nähnyt mitään. Räntää viskoi ja koiratkin pyrkivät heti sisälle autoon. Syötiin Tahkon Pika-Rossossa, mikä oli epämiellyttävä kokemus. Känniset laskettelijat ovat viheliäistä ruokasaliseuraa.

Eilen Inhimillisessä tekijässä oli pariskunta Leena Lander-Hannu Raittila. Leena Lander oli sympaattinen ilmestys. Puhui lämpimästi siitä, että kolmen poikansa syntymä on ollut parasta, mitä hän on voinut elämältä odottaa - ja kirjailijan ammatin hän valitsi sen vuoksi, että saattoi olla lasten kanssa paljon kotona.

Hannu Raittila tunnisti vasemmistolaisuutensa ja kertoi kirjailijaelämän kurimuksesta. Canal Granden jälkeinen Pamisoksen purkaus ei myynyt ollenkaan ja Raittila joutui takaisin käsittämättömään typerään tekstinmyyntikarnevaaliin.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi