Pia Valkonen

Kumma uupumus

pe 1.3.2013

Jaksan tänään vain kasata tilit kirjanpitäjälle ja tehdä yhden työsopimuksen. Työsopimus tuli Marian vapaa-ajan avustajalle. Tahtoisin oikeastaan avata tänne pienen autokorjaamoon ja Marian avustajan meille töihin omiin hommiinsa.

Aivan ihastuttava olento tämä. Pari vuotta sitten ajoneuvoasentajaksi valmistunut tyttö.

Kävin aamulla hiihtämässä. Ehkä lenkki oli liian kova kuumetaudin jälkeiseen tilaan. Kaiken lisäksi kaislat harhauttivat minut.

Tekstaroin klovni-runoilijalle keskeltä kahisevia kaisloja, että nämähän puhuvat minulle kuin Kellogs-murot. Puhuivat kyllä. Ja harhauttivat. Kaksi koiraa kytkettynä peräjälkeen kahlasin läpi pahaisen rapakon niin, että jää vain ritisi alta. Koirat hipsuttivat peloissaan, milloin jää pettää.

Vähän suksen pohjat kastuivat.

Kävin Hilkan potkurilla Makasiinissa ostamassa Matin lapsenlapsille kaikkea tarpeellista - sukkia ja sen semmoista. Mukava, jos on jollekulle tarpeellinen.

Hannelelle pitää välittää Pirjon äidin tehtailemia villasukkia. Hannelellakin sukat ovat kortilla. Itse huomasin aamulla pukeneeni eri parin sukat. Punaiset molemmat, mutta toinen on S-Marketin tennissukka ja toinen Makasiinin villapohjainen. Ihmettelin pyykkitelinettä peratessa, että mihin on kummankin pari kadonnut.

Omaan jalkaani.

Väsymys hiipii olkapään kautta. Pitää välillä maata sohvalla ja sitten jatkaa tilit loppuun. Kuumetaudin jälkitila kestää yllättävän pitkään.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi