Pia Valkonen

Hautala ja harmaa talous

to 21.3.2013

Nykyisen hallituksen periaatteena on, että ollaan positiivisia. Ministerin pääominaisuus on olla kokoomuslaisten mielestä miellyttävä. Eduskunnassakin on osattava hymyillä aina, kun joku kokoomuslainen sanoo jotain.

Päätin olla positiivinen ja ajatella parhain päin keisiä, jossa Harmaan talouden työryhmässä vaikutti ministeri Heidi Hautala (vihr.) - ja taustalla hänen sulhasensa, elokuvaohjaaja Andrei Nekrasov.

Heidi Hautala oli työryhmässä todella asiantuntija ko. kysymyksessä. Näin rehellisen, rakennusalan TES:iä pilkulleen noudattavan rakennusliikkeen johtajana voisin olla oikeastaan kateellinen Hautalalle ja Nekrasoville.

Kun toimii niin kuin Andrei Nekrasov luumäkeläisen Mustialan kartanon restauroinnissa, pärjää.

Luin eilisen päivää Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden papereita Nekrasovin vahingonkorvauskanteesta. Päätös löytyy skannattuna osoitteesta http://suomitanaan.blogspot.fi/, jonne Johan Bäckman on ne ystävällisesti toimittajien ja kansalaisten käyttöön skannannut.

Keisi Hautala menikin alunperin niin, että tämän sulhanen Nekrasov haastoi kartanonsa remontoijan oikeuteen kartanonsa korjausvirheestä. Luin tapausselosteen Matti Valkoselle eilen ääneen ja käräjäoikeuden oikeudenkäyntiselostuksen perusteella virhe oli varmaankin tapahtunut.

Aluskate oli asennettu väärin. Ja oikeus vahingonkorvaukseen oli syntynyt. Putkityöt oli tehty talossa mitä ilmeisemmin päin persettä.

Kaikki muukin olikin sitten epäselvää. Koko työ oli sovittu suullisesti. Mitään sopimuksia kummallakaan osapuolella ei ollut esittää. Laskuja ei ollut lähetetty. Niin sanottu urakoitsija ei tiennyt, oliko Nekrasovilla hän palkkasuhteessa vai koko systeemin pääurakoitsija.

Jatkan myöhemmin. Pojat haluavat rakennusapteekkiin. Pitää päästää heidät nettiin.

[Vanhempi teksti] « [Sisällysluettelo] » [Uudempi teksti] | [Haku] | [Sivun yläosaan]

Webbiriihi